ROBA ENGINEERING

DENSO COBOTTA

Concept:
Met als eerste doel de productiviteit van onze eigen productiefaciliteiten voor auto-onderdelen te verhogen, ontwikkelen we al 50 jaar DENSO-robots. Vandaag introduceren we de nieuwe collaboratieve robot “COBOTTA”. Het mensvriendelijke, compacte en draagbare ontwerp stelt je in staat om COBOTTA overal mee naartoe te nemen en taken meteen te automatiseren. Er is geen vakkennis voor nodig, waardoor de bediening verbazingwekkend eenvoudig is. Heb je dat extra nodig hand? Wilt u eenvoudige taken aan robots overlaten en meer tijd maken voor creatief werk? COBOTTA biedt oneindig veel mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen en creatieve, nieuwe ideeën te realiseren.

veiligheidsontwerp
Collaboratieve robots hebben geen veiligheidshekken nodig. De unieke buitencontour heeft geen scherpe randen en bestaat uit rondingen die voorkomen dat handen bekneld raken. Sensoren zijn ingebouwd in de zes bewegende delen voor constante monitoring van snelheid en koppel, om de veiligheid vanuit een functioneel aspect te garanderen (planning is om certificering te verkrijgen van een certificeringsinstantie van een derde partij).

 

draagbaar ontwerp De COBOTTA weegt ongeveer 4 kg, is gemakkelijk mee te nemen en heeft een laadvermogen van 500gr. De geïntegreerde controller vermindert niet alleen de bedrading, maar maakt ook geconsolideerde controle met andere apparaten mogelijk.  ORiN wordt standaard ondersteund.

open platform
De geïntegreerde controller is open en de controle-API van COBOTTA is openbaar gemaakt, zodat makers hun eigen applicaties kunnen ontwikkelen in de omgeving die ze kiezen (versie 055).

WE KUNNEN U HELPEN

We helpen elke klant die een robot, een robottoepassing, een EYEFEEDER-applicatie of ROBOTUNITS-bouwmateriaal nodig heeft. We kunnen u ook adviseren over wat er nodig is om een snelle, betrouwbare en eenvoudige applicatie te laten werken.

Toepassingsadvies nodig:
We hebben maar weinig informatie nodig over machineruimte en cyclussnelheid. We maken een voorstel welk robotmodel, vision camera en accessoires nodig zijn voor een goed werkende applicatie.

We weten wat onze klanten van ons verwachten naast het leveren van hoogwaardige robots. We hebben ook een goede service om te garanderen dat geïnstalleerde robots goed zullen werken. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Toepassingsvoorbeelden:
Montage, Pick & place, Verpakking, Lijmdistributie, Inspectie, Machinebelading, Ultrasoon lassen, CO2-lassen, Puntlassen, etc.

Neem contact met ons op met uw verzoek.