ROBA ENGINEERING

ROBOTICA MERKEN

Als zusterbedrijf van TOYOTA heeft DENSO flexibele automatisering ver doorgevoerd. Met een installed base van 16.000 DENSO robots in eigen productie faciliteiten is DENSO de grootste eindgebruiker van industriële robot.

Dit heeft er toe bijgedragen dat het één van meest succesvolle en grootste auto-onderdelenfabrikant ter wereld is. Deze referentie heeft vele fabrikanten er van overtuigd tevens gebruikt te maken van DENSO robot met als resultaat een total-installed-base van 60.000 robots.

Waar DENSO ophoudt gaat HYUNDAI verder.  Met een robotrange in het payload bereik van 6 tot 500kg heeft ook HYUNDAI voor iedere applicatie een de geschikte robot. Door hun brede inzetbaarheid zoals pick & place, arc- & spotwelding, pelletiseren en machine be- en ontladening, hebben de robots van HYUNDAI bijgedragen aan de snelle opkomst van HYUNDAI / KIA automotive.

Het succes van KMS (Kia Motor Slovakia), alwaar 320 HYUNDAI robot-units garant staan voor zeer betrouwbaar productie proces, is autofabrikanten en andere eindgebruikers in Europa niet ontgaan en zorgt voor een snelle uitbreiding van de installed base.

WE KUNNEN U HELPEN

We helpen elke klant die een robot, een robottoepassing, een EYEFEEDER-applicatie of ROBOTUNITS-bouwmateriaal nodig heeft. We kunnen u ook adviseren over wat er nodig is om een snelle, betrouwbare en eenvoudige applicatie te laten werken.

Toepassingsadvies nodig:
We hebben maar weinig informatie nodig over machineruimte en cyclussnelheid. We maken een voorstel welk robotmodel, vision camera en accessoires nodig zijn voor een goed werkende applicatie.

We weten wat onze klanten van ons verwachten naast het leveren van hoogwaardige robots. We hebben ook een goede service om te garanderen dat geïnstalleerde robots goed zullen werken. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Toepassingsvoorbeelden:
Montage, Pick & place, Verpakking, Lijmdistributie, Inspectie, Machinebelading, Ultrasoon lassen, CO2-lassen, Puntlassen, etc.

Neem contact met ons op met uw verzoek.