ROBA ENGINEERING

HYUNDAI

5 - 6 axis

HYUNDAI heeft een robot range voor een playload van 6 tot 600kg. HYUNDAI heeft voor iedere applicatie een de geschikte robot. Door hun brede inzetbaarheid zoals pick & place, arc- & spotwelding, pelletiseren en machine be- en ontladening, hebben de robots van HYUNDAI bijgedragen aan de snelle opkomst van HYUNDAI / KIA automotive.

Het succes van KMS (Kia Motor Slovakia), alwaar 320 HYUNDAI robot-units garant staan voor zeer betrouwbaar productie proces, is autofabrikanten en andere eindgebruikers in Europa niet ontgaan en zorgt voor een snelle uitbreiding van de installed base.

WE KUNNEN U HELPEN

We helpen elke klant die een robot, een robottoepassing, een EYEFEEDER-applicatie of ROBOTUNITS-bouwmateriaal nodig heeft. We kunnen u ook adviseren over wat er nodig is om een snelle, betrouwbare en eenvoudige applicatie te laten werken.

Toepassingsadvies nodig:
We hebben maar weinig informatie nodig over machineruimte en cyclussnelheid. We maken een voorstel welk robotmodel, vision camera en accessoires nodig zijn voor een goed werkende applicatie.

We weten wat onze klanten van ons verwachten naast het leveren van hoogwaardige robots. We hebben ook een goede service om te garanderen dat geïnstalleerde robots goed zullen werken. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Toepassingsvoorbeelden:
Montage, Pick & place, Verpakking, Lijmdistributie, Inspectie, Machinebelading, Ultrasoon lassen, CO2-lassen, Puntlassen, etc.

Neem contact met ons op met uw verzoek.