ROBA ENGINEERING

ACCESSOIRES

EYEFEEDER ACCESSOIRES

Het is mogelijk om het EYEFEEDER® concept uit te breiden met meerdere accessoires.
Dit zijn de belangrijkste accessoires.

Het vision-systeem:
Er kan gebruik worden gemaakt van ieder willekeurig vision-systeem, net welke het product behoeft. Deze is via Ethernet direct aan te sluiten op de DENSO robot controller waarin libraries van verschillende vision-systeem fabrikanten aanwezig zijn. Communicatie via TCP/IP is daarmee simpel op te zetten en zijn commando’s onderling vastgelegd in een protocol waardoor programmeertijd aanzienlijk wordt verkort. Visualisatie van het vision-systeem is mogelijk via de Teaching Pendant en maakt additionele HMI’s overbodig

Het beste resultaat wordt behaald als de vision camera wordt gebruikt met een IR-filter. Alleen de IR-achtergrondverlichting van de EYEFEEDER® is dan zichtbaar en er is geen invloed van daglicht of andere lichtbronnen.

Bulkfeeder model EBF
Bulkfeeders voor EYEFEEDER® modellen EF0162 / EF0165 / EF0242 / EF0245 / EF0120 / EF0210 / EF0300. De bulkfeeder wordt aangestuurd door de EYEFEEDER® software.

De volgende modellen zijn beschikbaar:
 • EBF015  = 1,5 liter bulkfeeder met smalle uitvoerzijde..
 • EBF040 = 4 liter bulkfeeder met smalle uitvoerzijde..
 • EBF041  = 4 liter bulkfeeder met brede uitvoerzijde.
 • EBF070 = 7 liter bulkfeeder met brede uitvoerzijde.
Bulkfeeder model EBC
Bulkconveyor voor EYEFEEDER® modellen EF0800 / EF1000 / EF1200. De transportband wordt bestuurd door de EYEFEEDER® software.

De volgende modellen zijn beschikbaar:
 • EBC012  = 120mm brede bulkfeeder
 • EBC020 = 200mm brede bulkfeeder
 • EBC030 = 300mm brede bulkfeeder
Toplight unit EFT:
Niet elke EYEFEEDER® applicatie heeft IR-backlight nodig. Sommigen hebben toplicht nodig. Hiervoor kan de toplight unit worden gebruikt. De ideale verlichting van bovenaf.

Toplight unit zijn beschikbaar in:
 • Wit LED licht.
 • Rood LED licht.
De volgende modellen zijn beschikbaar:
 • EFT240 = voor EYEFEEDER® EF0120-EF0210-EF016x-EF024x modellen .
 • EFT100 = voor EYEFEEDER® EF0800-EF1000-EF0300 modellen.
 • EFT120 = voor EYEFEEDER® EF1200 model.
EFT unit met Eyefeeder 1000
Sidelight unit ESL: EYEFEEDER® applicaties met heldere of reflecterende producten kunnen beter werken met zij-licht. De zij-lichtunit is een alternatief voor de EYEFEEDER® IR-backlight en is beschikbaar voor alle EYEFEEDER®-modellen. De standaard LED-kleur is blauw, maar andere kleuren zijn mogelijk.

WE KUNNEN U HELPEN

We helpen elke klant die een robot, een robottoepassing, een EYEFEEDER-applicatie of ROBOTUNITS-bouwmateriaal nodig heeft. We kunnen u ook adviseren over wat er nodig is om een snelle, betrouwbare en eenvoudige applicatie te laten werken.

Toepassingsadvies nodig:
We hebben maar weinig informatie nodig over machineruimte en cyclussnelheid. We maken een voorstel welk robotmodel, vision camera en accessoires nodig zijn voor een goed werkende applicatie.

We weten wat onze klanten van ons verwachten naast het leveren van hoogwaardige robots. We hebben ook een goede service om te garanderen dat geïnstalleerde robots goed zullen werken. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Toepassingsvoorbeelden:
Montage, Pick & place, Verpakking, Lijmdistributie, Inspectie, Machinebelading, Ultrasoon lassen, CO2-lassen, Puntlassen, etc.

Neem contact met ons op met uw verzoek.